henkdeboer.punt.nl
Laatste reacties
  Ds Arjan van Lagen overleden
  Vanmorgen is bekend geworden dat onze ds. Arjan van Lagen is overleden. Afgelopen zondag vierde hij nog in De Nieuwe Stad ons derde lustrum. In een tweespraak met ds. Lindner van de EBG werd de preek gehouden.
  Een grote klap voor de Protestantse Gemeente Bijlmermeer.
  Arjan was 15 jaar predikant van onze gemeente en was zeer geliefd. Ik kan nog niet beseffen dat hij er niet meer is. Nooit meer zijn haastige tred in de hal van de kerk. Nooit meer zijn grapjes. Nooit meer...
   
   
  Ds. Arjan van Lagen 

  Reacties

  Stienstra op 17-09-2008 15:19
  Het geeft te denken: een predikant sterft op 8 september, het wordt pas bekend op 12 september, hij wordt begraven op 19 september. Vreemd. Mijn eerste gedachte is dat er een misdrijf in het spel is. Is er meer bekend?
  henkdeboer op 17-09-2008 16:04
  Hij werd al een paar dagen gemist, althans hij kwam zijn afspraken niet na. Maar onderling wist men niet met wie hij afspraken had, totdat iemand naar zijn buurman ging en om een sleutel van zijn huis vroeg. Dat was op donderdagavond 11 september. Onze dominee was nogal op zijn privacy gesteld. Het was niet van hem vreemd dat hij na een drukke periode wel eens een paar dagen onderdook. En in dat weekend had hij het nogal druk gehad met het derde lustrum van de kerk.
  Van Lagen is aan een 'natuurlijke dood' gestorven.  
  tromp jose op 09-02-2010 04:50
  zocht al lange tijd contact met hem.
  Had samem met hem 4 mooie drukke jaren mogen delen ,als vriend en partner.
  rust zacht.
  J Tromp
  Aruba
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl