henkdeboer.punt.nl
Laatste reacties
  Advies voor wethouder Van Es

  Advies voor wethouder Van Es

   

  Wethouder bestuurlijke Zaken Van Es gaat over de bestuurscommissies. Zij gaat er op AT5 vanuit dat er inzake vergoedingen 'integer gehandeld' wordt door de leden van de bestuurscommissies. Natuurlijk moet ze daar van uitgaan, maar ik heb zo mijn twijfels en de toekomst zal uitmaken of er integer gehandeld wordt of dat er een vroom praatje gehouden wordt om een aantal problemen te bespreken.

  Om integer te handelen geef ik het volgende advies. Pro deo:

  Vergader buiten het reces (zomervakantie, heftstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie) maximaal 2x per maand een commissievergadering op de 1e en 2e (of 3e) woensdagavond. Bespreek op maandagavond in de fracties de inhoud en neem op de vierde woensdagavond besluiten. Mocht men op de besluitenavond er niet uitkomen, dan een vierde avond (donderdag). De vergoeding is dan, buiten tijden van reces, minimaal (kan ook nul euro zijn) 750 euro en maximaal 1.000 tot 1.500 euro per maand.

  Dit kan geen problemen opleveren, omdat we in de oude raadsperiode wel vier commissievergaderingen hadden met  tot soms diep in de nacht een raadsvergadering.

   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl